holmgrenhansson söker en ny studentmedarbetare

Är du juriststudent och intresserad av mark- och miljörätt och fastighetsrätt? Just nu söker vi på holmgrenhansson ADVOKATBYRÅ AB en ny studentmedarbetare till vårt team.

Vi söker en student som har läst eller läser termin 3 och som är intresserad av våra specialistområden mark- och miljörätt och fastighetsrätt. Som studentmedarbetare blir du en del av vårt team och får bistå advokaterna och biträdande juristerna med utredningar. Du får även sköta delar av byråns administrativa arbete. Önskvärt är om du kan arbeta 1-2 dagar i veckan på vårt kontor. Om detta låter som något för dig, skicka din ansökan till mathilda@holmgrenhansson.se. Urvalsprocessen sker löpande så inkom med din ansökan redan idag!

holmgrenhansson ADVOKATBYRÅ AB är en affärsjuridisk advokatbyrå med ett huvudsakligt fokus på mark- och miljörätt och fastighetsrätt. Byrån startade med målet att göra skillnad i advokatbranschen utan traditionella hierarkier och utan inbördes konkurrens. För oss är det viktigt att samtliga medarbetare ska ha balans mellan jobb och privatliv, varför vi har en prestigelös och stimulerande arbetsmiljö med högt i tak och gott arbetsklimat med mycket värme. Allt för att vi ska trivas på jobbet!