FULL FART PÅ holmgrenhansson ADVOKATBYRÅ 2023

Sedan förra nyhetsbrevet har mycket hänt på vårt kontor och en summering av 2023 är på sin plats! I början av 2023 välkomnade vi Mathilda Insulander som tidigare varit studentmedarbetare hos oss men som nu är en av våra biträdande jurister.

 

Pandemin satte stopp för stora sammankomster när vi precis flyttat in till vårt kontor på Sveavägen 33. Men i maj var vi glada att få bjuda in vänner och branschkollegor till vårfest för invigning av vårt kontor. Tack alla som kom och firade med oss!

 

I juni blev vår kollega David Edsman upptagen i Advokatsamfundet. Vi är numera tre advokater och tre biträdande jurister på hh.

 

Sommaren flög förbi och i augusti kom biträdande juristen Ruben Evensen tillbaka till kontoret efter sin föräldraledighet. Hösten flöt på och utöver att vi arbetat på med våra ärenden deltog byrån i november på den årliga Miljörättsdagen. Vi hann även med en intern konferens på Villa Sandudden där byrån gick igenom föregående verksamhetsår och riktade blicken framåt.

 

2023 har varit ett mycket händelserikt år och när vi nu närmar oss årsslutet så vill vi på hh passa på att önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!